- To wydarzenie minęło.
Wiosenny tajski zielony | Manuela Gołąb
27 marca 2017 o godzinie 16:30 - 19:30
Już zawitała do nas wiosna, a co za tym idzie nasze potrawy wzbogacone zostaną o ogromną dawkę świeżych witamin, na naszych talerzach pojawią się smaczne nowalijki- wiosna to istny raj. Proponujemy Wam tajskie dania nieco bardziej wiosenne – bo zielone.
Menu:
Przystawka:
Sałatka z wołowiną, chrupiącymi warzywami, dressingiem z limonki i sosu rybnego posypana prażonym sezamem
Zupa:
Wiosenny tajski bulion z kolendrą, chilli, dymką makaronem ryżowym i sosem rybnym
Danie główne:
Zielone tajskie curry, które przygotujemy sami od podstaw.
Orientalny chrupiący kurczak z sezamem
Deser
Mango sticky rice świeży i delikatny deser tajski z mango i ryżu gotowanego w mleku kokosowym
Cena 160 zł od osoby
*** warsztat prowadzi Manuela Gołąb
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!