- To wydarzenie minęło.
Wegańska wiosna I Ina Rybarczyk
19 kwietnia 2017 o godzinie 17:00 - 20:00
Ina Rybarczyk – autorka bloga http://
Menu:
1. Nachosy z ciecierzycy
2. Hummus na dwa sposoby – z buraków i zielonych szparagów
3. Orientalny krem marchewkowy
3.Bliny gryczane z chrzanowymi buraczkami
4. Tarta z awokado, zielonymi szparagami i rzodkiewką
5. Buraczane risotto
6. Cytrynowe muffiny z rabarbarem
7. Pomarańczowe ciasto marchewkowe z tymiankiem i śmietaną kokosową
8. Ciasteczka bananowe z masłem orzechowym i gorzką czekoladą
Cena 180zł / od osoby
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!