Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Wiosenny tajski zielony | Manuela Gołąb

27 marca 2017 o godzinie 16:30 - 19:30

Już zawitała do nas wiosna, a co za tym idzie nasze potrawy wzbogacone zostaną o ogromną dawkę świeżych witamin, na naszych talerzach pojawią się smaczne nowalijki- wiosna to istny raj. Proponujemy Wam tajskie dania nieco bardziej wiosenne – bo zielone.

Menu:

Przystawka:

Sałatka z wołowiną, chrupiącymi warzywami, dressingiem z limonki i sosu rybnego posypana prażonym sezamem

Zupa:

Wiosenny tajski bulion z kolendrą, chilli, dymką makaronem ryżowym i sosem rybnym

Danie główne:

Zielone tajskie curry, które przygotujemy sami od podstaw.
Orientalny chrupiący kurczak z sezamem

Deser

Mango sticky rice świeży i delikatny deser tajski z mango i ryżu gotowanego w mleku kokosowym

Cena 160 zł od osoby
*** warsztat prowadzi Manuela Gołąb

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Szczegóły

Data:
27 marca 2017
Godzina:
16:30 - 19:30

Miejsce wydarzenia

Studio Kulinarne Look&Cook
Lotnikow 6
Zielona Góra,
+ Google Map
Zobacz witrynę: Miejsce wydarzenia

Skomentuj

Please enter your comment!
Please enter your name here