- To wydarzenie minęło.
Orient Express – przekąski | Manuela Gołąb
15 lutego 2017 o godzinie 16:30 - 19:30
Częśc III – Azjatyckie przekąski
Warsztat „Azjatyckie ABC” to jedna z propozycji 3 częściowego cyklu. Uwielbiasz azjatyckie jedzenie, ale wciąż nie opanowałeś sztuki przygotowania tych potraw … Przekonaj się, że azjatycka kuchnia to symfonia smaków. Kontynuujemy podróż po Azji i prezentujemy azjatyckie startery:
Tajlandia:
Spring rolls z musem z kaczki, z trawą cytrynową, imbirem podane z domowym sosem słodko-ostrym
Wietnam:
Sajgonki „Goi Cuong” z wieprzowiną z sosem limonkowym
Indie:
Wegetariański pierożki samosa z sosem miętowym
Indonezja:
Satay czyli najbardziej znane azjatyckie szaszłyki z sosem z orzechów ziemnych
Kambodża
Kambodżańska sałatka z wołowiną
CENA 160 zł
Warsztat prowadzi Manuela Gołąb, która zdobyła „fartuch Masterchefa” za kuchnię tajską.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506