- To wydarzenie minęło.
Marta Dymek „Zielona rewolucja Marty Dymek”
2 kwietnia 2017 o godzinie 11:00 - 14:00
To nie PRIMA APRILIS!
Marta Dymek blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia ❤️ i książki pod tym samym tytułem. Od kilku lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania, a jej książka „Jadłonomia, czyli 100 przepisów nie tylko dla wegan” stała się jedną z gorętszych pozycji rynku wydawnictw kulinarnych. Marta jest też autorką tekstów do polskich i zagranicznych magazynów kulinarnych.
Opis: Liście, korzenie, bulwy, nasiona – w Kuchni+ gramy w zielone! Zielona rewolucja Marty Dymek trwa w najlepsze. Od lat Marta z powodzeniem kruszy serca najbardziej zagorzałych mięsożerców, udowadniając, że dieta wegetariańska jest nie tylko zdrowa, ale i smaczna i zróżnicowana.
Menu: do potwierdzenia, bedą propozycje z nowej książki.
Moze pojawią sie muffiny pomidorowe z pomidorkiem w środku, z lukrem piernikowym, lub curry z bakłażana z masłem nerkowcowym + ryż np. z liścmi curry świeżymi z Warszawy 👍👍👍
Cena 200 zł od osoby
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
zapisy: studio@lookandcook.com.pl