- To wydarzenie minęło.
Kuchnia Tajska | Sergiusz Hieronimczak
25 lutego 2017 o godzinie 15:00 - 19:00
Odkrywamy kuchnię tajską…
MENU:
– tajska zupa rybna z krewetkami, wołowiną i mleczkiem kokosowym
– klasyczny PAD THAI
– Banany w cieście kokosowym, lody z sezamem i mango
CENA : 220 zł / od osoby
Warsztat prowadzi finalista V edycji TOP CHEF
Sergiusz Hieronimczak, od lipca 2014 szef kuchni Zagroda Bamberska w Poznaniu, ostatnie 10 lat spędził w Londynie pracując w takich miejscach jak Hotel Savoy, Hotel Mandarin Oriental czy Payton & Byrne. Ukończył prestiżowy Westminster Kingsway College w Londynie oraz posiada Advanced Diploma in Culinary Arts, Swoje felietony kulinarne publikował m.in. w prasie polonijnej wychodzącej w Anglii.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!