Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Męski warsztat – Wołowina | Dawid Łagowski

13 marca 2017 o godzinie 17:00 - 20:00

Wołowina to szlachetne, czerwone mięso. Można ją jeść na surowo, gotować, smażyć i piec. Ile znasz pomysłów na dania z wołowiny?
Dawid Łagowski TOP CHEF Polska zna ich wiele i chce z Wami je przygotować.

Menu:

ROZBEF / MAKARON / POMIDORKI CHEERY / BOTWINA / CHILI / CZOSNEK

ANTRYKOT / ZIEMNIAKI KONFLITOWANE / PASTERNAK / SOS BERNAIS

STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ / MUS PIETRUSZKOWY / MARCHEWKI / JARMUŻ / SOS PIEPRZOWY

CIASTO CZEKOLADOWE / LODY / OWOCE / MIĘTA

CENA 220 zł / od osoby

Dawid Łagowski nowatorsko łączy wino z jedzeniem. Popularyzuje kuchnię wellness i Slow Food podczas autorskich warsztatów, pokazów i szkoleń kulinarnych. W roku 2015 otrzymał rekomendację Slow Food, natomiast rok 2016 to także dwie czapki w żółtym przewodniku Gault&Millau oraz tytuł Szefa Kuchni Roku 2016: regionu półncno-zachodniego. Zdobywca nagród dla restauracji Destylarnia także w latach 2014, 2015 i 2016 – Grand Award – Trzy widelce w plebiscycie Poland 100 Best Restaurants. Laureat statuetki Hermes 2013 za Najlepszą Restaurację w Regionie. Organizator konkursów kulinarnych, Reprezentant Polski w Mistrzostwach Świata w Moskwie 2011 CULINARY CUP KREML. Autor kolacji podczas Festiwalu Transatlantyk 2013 „Make Hummus Not War”.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Szczegóły

Data:
13 marca 2017
Godzina:
17:00 - 20:00

Miejsce wydarzenia

Studio Kulinarne Look&Cook
Lotnikow 6
Zielona Góra,
+ Google Map
Zobacz witrynę: Miejsce wydarzenia

Skomentuj

Please enter your comment!
Please enter your name here